Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

Ανακοίνωση

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Δασοπόνων Περιβαλλοντολόγων είναι ένα επαγγελματικό επιστημονικό σωματείο με σκοπό να εκπροσωπήσει συνδικαλίστηκα και επιστημονικά τους δασοπόνους όλων των κατηγοριών (Δημοσίους υπαλλήλους, ελεύθερους επαγγελματίες, δασοπόνους που είναι στην εκπαίδευση, άνεργους, φοιτητές). Είναι η πρώτη φορά που θα υπάρχει ένας ενιαίος φορέας για όλους τους δασοπόνους που θα διαχειρίζεται τα θέματα τους.
Μέσα στο 2010 θα οργανωθεί το πρώτο συνέδριο του συλλόγου, όπως και σε συνεργασία με τα τμήματα Δασοπονίας & Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος θα διοργανωθούν ημερίδες με θέματα που αφορούν το κλάδο.
Στα πλαίσια της ενημέρωσης, εκτός από της δύο σελίδες που είδη υπάρχουν στο διαδίκτυο (facebook : http://www.facebook.com/group.php?gid=282638525506 και το blog : http://dasoponos.blogspot.com ), από το Σεπτέμβριο θα κυκλοφορήσει η επίσημη εφημερίδα του συλλόγου, που θα είναι η επανεκτύπωση της παλαιάς εφημερίδας των δασοπόνων με την επωνυμία « Η Δασική ». Τέλος όσον αφορά το επιστημονικό κομμάτι ο σύλλογος θα κυκλοφορεί κάθε τρείς μήνες ένα επιστημονικό περιοδικό, στο οποίο θα μπορούν όλοι οι δασοπόνοι να κάνουν την δική τους δημοσίευση.
Ο σύλλογος αρχικά θα στεγαστεί σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και στην συνέχεια θα ανοίξουν παραρτήματα σε μεγάλες επαρχιακές πόλης.



Εκ του
ΠΑ.ΣΥ.ΔΑΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια: