Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Π.Ε.Δ.ΔΙ.ΦΥ.Π.

Ύστερα από τη έγκριση του Καταστατικού της Πανελλήνιας Ένωσης Δασοπό-νων & Διαχειριστών Φυσικού Περιβάλλοντος (Π.Ε.ΔΑ.ΔΙ.ΦΥ.Π.), με την 23647/2011 απόφαση του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης, το προσωρινό Κ.Δ.Σ. κατά τη συνεδρία-σή του στις 30/9/2011 και σύμφωνα με τα άρθρα 10,11 και 12 (του καταστατικού) α-ποφάσισε τη διεξαγωγή του 1ου Συνεδρίου της Ένωσης, με ταυτόχρονη διενέργεια εκ-λογών, για την ανάδειξη οργάνων διοίκησης και ελέγχου. Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη στις 3 Δεκεμβρίου 2011, ημέρα Σάββατο και ώρα 10 π.μ σε αίθουσα της Ένωσης Δημοσιοϋπαλληλικών Οργα-νώσεων Θεσσαλονίκης Ε,Δ.Ο.Θ) στην οδό Προξένου Κορομηλά 51.

ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ:
     Ώρα 10:00: Έναρξη Συνεδρίου –εκλογή Προεδρείου
Χαιρετισμοί Προέδρου – Εκπροσώπων λοιπών Φορέων
Οικονομικά ένωσης – συνδρομή μελών - προϋπολογισμός 2012.
Προγραμματισμός δράσης νέου Κ.Δ.Σ. - Θέματα που θα προταθούν από τους συνέδρους.
    Ώρα 11:30: Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής –Παρουσίαση υποψηφιοτήτων.
    Ώρα 12:00: Διενέργεια εκλογών για ανάδειξη νέων οργάνων διοίκησης και ελέγχου.

ΓΙΑ ΤΟ Κ.Δ.Σ. ΤΗΣ Π.Ε.Δ.ΔΙ.ΦΥ.Π.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΜΗΣΙΑΛΗΣ

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΛΕΞΙΟΥ


ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΙΑΝΟΜΗΣ:
Η πρόσκληση απευθύνεται σε όλους τους Δασοπόνους της Χώρας (Επαγγελ-ματίες, Υπαλλήλους, Ανέργους, Συνταξιούχους) να πλαισιώσουν την Π.Ε.Δ.ΔΙ.ΦΥ.Π. και να συμμετέχουν στο Συνέδριο.

Καλούνται επίσης οι φοιτητές των Τμημάτων Δασοπονίας & Διαχείρισης Φυσι-κού Περιβάλλοντος, ως Δόκιμα Μέλη, να συμμετέχουν στις εργασίες του Συνεδ-ρίου, πλην της διαδικασίας των εκλογών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: