Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Η εγγραφή όλων μας...

Η νεοσύστατη ένωση που δημιουργήθηκε αφορά όλους τους πτυχιούχους δασοπονίας εκπροσωπεί τον κλάδο και προασπίζεται τα δικαιώματα μας. Οι απόφοιτοι του τμήματος δασοπονίας ήταν οι μονοί που δεν είχαν μέχρι πρότινος πανελλήνια εκπροσώπηση με αποτέλεσμα να χαθούν πολλές θέσεις εργασίας και γενικά πολλά πράγματα για τον κλάδο μας. Η ένωση που δημιουργήθηκε μπορεί να διεκδικήσει τις προτάσεις των δασοπόνων, να σταθεί παρών στα προβλήματα που απασχολούν κάθε πτυχιούχο άνεργο, ιδιωτικό ή δημόσιο υπάλληλο ακόμα και στον φοιτητή.
Η εγγραφή όλων μας θα φέρει γρήγορα αποτελέσματα στους στόχους που έχουν τεθεί. Δεν γίνεται να έχουμε πολλές απαιτήσεις χωρίς να έχουμε ένα σωματείο με πολλά μέλη. Πρέπει να πλαισιώσουμε όλοι την κίνηση αυτή, άσχετα αν ο ρόλος μας είναι παθητικός η ενεργός, πρέπει να σεβαστούμε τις προσπάθειες των συναδέλφων μας που στηρίζουν το πτυχίο και μάχονται καθημερινά για εμάς.
Όλοι οι συνάδελφοι σε όλη την χώρα και ειδικά οι δημόσιοι υπάλληλοι πρέπει να βοηθήσουμε στην λειτουργία του συλλόγου, να προωθήσουμε τους σκοπούς του, τις θέσεις του, δεν πρέπει να το παραμελήσουμε γιατί η προσπάθεια που γίνεται είναι κάτι παραπάνω από πολύτιμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: